Wereldkaart behangpapier

Droom weg op de bank van een verre reisbestemming met wereldkaart behangpapier. Houd je van reizen en lig je 's avonds weg te dromen van een verre vakantie? Of heb je een eigen bedrijf en laat je graag zien in welke landen jullie allemaal actief zijn? Kies dan voor fotobehang met een wereldkaart afbeelding. Wij hebben een aantal mooie topografische kaarten voor je geselecteerd. Kies voor een bepaalde kleur of kies bijvoorbeeld voor een wereldkaart in de vorm van een woordcloud. Je kan ook kiezen voor een meer 3D weergave van een wereldkaart. Staat je gewenste afbeelding er niet bij? Lever dan zelf een foto aan of laat ons voor je op zoek gaan. Mail ons je wensen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Wereldkaart behangpapier

Verzamel je reisherinneringen op wereldkaarten behangpapier

Met een wereldkaart op behangpapier ligt de wereld aan je voeten. Behang je hele muur met een wereldkaart of laat het op een kleiner formaat printen, zodat je het fotobehang kan omtoveren tot DIY-schilderij. Om je wereldkaart behangpapier op te pimpen kan je bijvoorbeeld al je reisherinneringen toevoegen. Met foto’s, vlaggetjes of punaises wijs je de plekken aan waar je bent geweest. Of kies in de kinderkamer voor een wereldkaart met dieren. Zodat je kinderen de wereld en zijn dieren leert kennen op een leuke en leerzame manier. Zo geef je jouw fotobehang een tweede dimensie. Wereldkaart behangpapier is een echte must voor elke reisliefhebber.

Wereldkaart behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi wereldkaart behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je fotobehang met wereldkaart op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.