• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Inktvissen zee taupe

SKU:
W10449
Collectie:
Lemonwalls

Ontdek soortgelijke categorieën

Beschrijving

Inktvissen in de zee. Kijk terwijl je in je kamer zit naar inktvissen op de bodem van de ocean. Hip en trendy behang voor kinderkamers

Specificaties

SKU
W10449
Product
Inktvissen zee taupe
Land van vervaardiging
Nederland
Type
Illustratie
Oriëntatie
Landschap
Collectie
Lemonwalls
EAN
8720724011527

Probeer het thuis!

Wil je een voorbeeld van dit behang op je muur in de kamer? Gebruik onze virtuele tool om jouw gekozen behang in jouw kamer te tonen. Heel simpel! Druk op de knop "Probeer het op jouw muur!". Vervolgens maak je een foto van jouw muur en projecteren wij het fotobehang op jouw muur. Op deze manier krijg je een goed beeld van je nieuwe muur.

probeer het op jouw muur

Op maat gemaakt fotobehang

Bij Fotobehang.be maken we het behang exact op maat van jouw muur. Bij het bestellen geef jij het formaat van jouw muur aan en vervolgens gaan wij aan de slag voor je. Voordat we gaan printen controleren we jouw gekozen foto op kwaliteit. Wanneer we twijfelen aan de kwaliteit nemen we contact met je op en kijken we samen naar een goede oplossing. Als alles akkoord is gaan we het fotobehang printen. We printen uitstluitend een sterk en kleurecht vliesbehang of naadloos Airtex behang waar je lang plezier van hebt. Ons behang heeft een matte uitstraling is PVC vrij en verkleurt niet. 

Vliesbehang of Naadloos behang

Ons fotobehang is beschikbaar in 2 varianten: vliesbehang en naadloos behang (Airtex). Vliesbehang is een sterk behang (180gr/m2) dat eenvoudig aan te brengen is. Je kunt daarbij zelf kiezen hoe breed je de banen wilt. Bij vliesbehang breng je de lijm (vliesbehang lijm) aan op de muur en kun je vervolgens baan voor baan aanbrengen.

Airtex wordt geleverd als één stuk fotobehang op een rol. Bij Airtex heb je dus helemaal geen banen! Bij Airtex adviseren wij je om het met 2 personen aan te brengen. Je lijmt de gehele muur in met speciale Airtex lijm. Daarna rol je de Airtex van de rol en druk je het direct goed aan op de muur met een spatel. 

Vliesbehang of Airtex?

Eenvoudig zelf te doen!

We hebben het extra makkelijk gemaakt om zelf je muur te voorzien van fotobehang. Ons behang is namelijk supersterk en scheurt niet. Het behang ontvang je precies op maat van je muur (inclusief 5cm marge voor de zekerheid). We snijden de banen in exact gelijke delen en dus kun jij direct aan de slag. Je hoeft alleen maar lijm op de muur te smeren en plakken maar!

Gerelateerde producten

Groene camouflage
Behang met een all-over print van groene camouflage met zwarte details
Baby giraffe
Schattige baby giraffe op een witte achtergrond

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Wandcoating voor uw fotobehang 16m2 | 3 Liter
135,00 €
Flexxs Behanglijm voor Airtex Naadloos behang, Medium 5 KG
39,95 €
Behang set, basic
12,95 €
Flexxs Behanglijm voor Airtex Naadloos behang, High 5 KG
69,95 €
Kunststof aandrukspatel blauw
4,00 €
Professionele behang aandrukrol, breed
5,00 €
Professionele behang naadroller smal, PU
3,99 €
Flexxs Behanglijm voor Airtex Naadloos behang, Medium 10 KG
64,95 €
Handschoenen voor behangen
2,00 €
Flexxs Behanglijm voor Airtex Naadloos behang, High 10 KG
109,95 €