• Razendsnel jouw fotobehang in huis
 • 100% eigen productie en op maat gemaakt
 • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Topkwaliteit Behangcirkel

Prachtige behangcirkels in verschillende formaten.

Met een behangcirkel decoreer je je woning in een handomdraai. Het is ideaal wanneer je een blikvanger op je muur wilt. De behangcirkels kun je eenvoudig op de muur plakken met vliesbehanglijm. Onze behangcirkels bestaan uit 1 stuk, ongeacht het formaat dat je bij ons bestelt. De cirkels zijn verkrijgbaar in 4 formaten, van 80cm tot 140cm. De behangcirkels zijn gemaakt van extra stevig vliesbehang, zodat ook jouw project in een handomdraai slaagt!

 • Eenvoudig aan te brengen
 • Milieuvriendelijk en PVC-vrij
 • Keuze uit meerdere groottes

Populaire thema’s

Toch niet helemaal wat je zocht?

Zoek hieronder naar jouw perfecte ontwerp, met keuze uit meer dan 5.000 soorten behangcirkels zit er altijd iets voor je bij.

Behangcirkel op maat met je eigen foto

Bestel op maat gemaakte behangcirkels van je eigen foto. Wij controleren kosteloos de kwaliteit en koppelen terug wanneer deze niet volstaat.

Ontwerp je fotobehang

Kies je eigen grootte behangcirkel

Behangcirkels zijn als een schilderij aan de muur. Maar dan nog strakker en moderner. Subtiel en een blikvanger tegelijkertijd. Kortom: behangcirkels zijn een aanwinst voor ieder interieur. En bij ons vind je cirkel behang in alle soorten en maten. Van een ronde behangklok met gedetailleerd grijs beton tot een behangcirkel van een stilleven met bloemen in een glazen vaas. Stuk voor stuk van extra stevig vliesbehang, dat je eenvoudig op de muur kunt plakken met behanglijm. Verkrijgbaar in vier formaten van 80 tot wel 140 centimeter.

Voordelen van een behangcirkel

 • Eenvoudig aan te brengen;
 • Gemakkelijk te verwijderen;
 • Het geeft niet af;
 • PVC-vrij;
 • Milieuvriendelijk;
 • Brandwerend (B1 certificaat);
 • Geurloos behang, omdat we printen met op water gebaseerde inkt;
 • Gemakkelijk in huis te combineren.

Bestel jouw behangcirkel eenvoudig online

Stap 1

Wanneer je een mooie print hebt gevonden en je op de product pagina zit vink je onder ‘Kies je product’ de optie behangcirkel aan. Wanneer je deze aan hebt gevinkt klik je op ‘Start met ontwerpen’.

Stap 2

Bij deze stap moet je selecteren in welke diameter je de cirkel wilt bestellen. Je kan kiezen uit een diameter van 80 cm, 100 cm, 120 cm of 140 cm. Wanneer je de gewenste diameter hebt geselecteerd kan je zelf kiezen welk deel van de foto je in de cirkel wilt. Dit doe je door in het licht gekleurde deel te gaan staan, en hierin slepen naar links of rechts tot je het gewenste deel van de afbeelding hebt.

Nadat je dit hebt gedaan kan je er nog voor kiezen om de foto om te zetten naar zwart/wit en om deze te spiegelen. Vervolgens klik je op ‘Toevoegen’ en zit de behangcirkel in je winkelwagen.

Behangcirkels in alle soorten en maten 

Wie ons assortiment bekijkt, ontdekt dat je met behangcirkels alle kanten op kunt. Zo hebben wij rond behang van schilderijen van bijvoorbeeld een ijsvogel, de beroemde Mona Lisa en het meisje met de parel. Daarnaast hebben we cirkels behang met prachtige natuurshots. Met het profiel van een leeuw, een giraffe op de savanne, en Schotse hooglanders in de heuvels. En we hebben geweldige behangcirkels voor kinderen.

Rond behang stylen 

Rond behang stylen werkt eigenlijk hetzelfde als bij gewoon behang. Het komt het beste tot zijn recht wanneer je elementen uit de behangcirkels terug laat komen in de rest van je interieur. Dat kan bijvoorbeeld een kleur zijn van een van de bloemen uit het stilleven op de behangcirkel. Maar dat kunnen ook materialen zijn. Zoals hout in combinatie met het ronde behang van de Schotse Hooglanders. Of een bananen- of paradijsvogelplant in combinatie bij de behangcirkel van een oerwoud. Ook leuk: meerdere cirkels behang bij elkaar aanbrengen. Zoek drie leuke exemplaren uit die matchen en plak ze aan dezelfde wand.

Behangcirkels op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooie behangcirkel hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je ronde behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos.

Meer informatie over onze behangcirkels

PVC-vrij vliesbehang

Voor onze behangcirkels gebruiken wij uitsluitend PVC-vrij vliesbehang. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het eenvoudig te monteren is. Rol gemakkelijk vliesbehanglijm op de muur en plak de behangcirkel op. Zit het niet helemaal recht dan kun je de behangcirkel eenvoudig corrigeren. De cirkel is voorzien van een satijnen gladde afwerking voor een uitstekende kleurschittering en krasbestendigheid. Deze eigenschappen staan garant voor langdurig binnengebruik.

Formaten behangcirkel

De behangcirkels kan je eenvoudig op de muur plakken met vliesbehanglijm. Onze behangcirkels bestaan uit 1 stuk, ongeacht het formaat dat je bij ons bestelt.

De cirkels zijn verkrijgbaar in de volgende 4 formaten;
80cm, 100cm, 120cm en 140cm.

Milieuvriendelijk

Bovendien is PVC-vrij vliesbehang ontzettend milieuvriendelijk. Ons vlies fotobehang is FSC gecertificeerd en voldoet aan de nieuwe normering voor VOC-emissies. VOC staat voor de stoffen in het materiaal die altijd al aanwezig zijn geweest, maar sinds kort ook aan een normering moeten voldoen in het kader van milieuvriendelijk bouwen. Tot slot is vliesbehang zeer brandveilig. Het voldoet aan de Europese standaard (B1) voor brandveiligheid.

Maak een behangcirkel van jouw eigen foto!

Staat jouw gewenste behangcirkel er niet tussen in onze collectie? Dat maakt niet uit! Het is mogelijk om van jouw gewenste foto een behangcirkel te laten maken. Je kun je eigen foto uploaden en vervolgens bewerken. Je hebt keuze uit verschillende formaten.

Behangcirkel ontwerpen