3D Fotobehang met gebouwen

3D behangpapier met een gebouw geeft een ruimtelijk effect. Het lijkt of je in werkelijk in de ruimte staat. Het 3D behang van gebouwen geeft een bijzonder mooi optisch effect. Prachtige architectuur in 3D beelden op behang. Dit behangpapier is ook ideaal voor zakelijke gebruik. Maak indruk met 3D behangpapier van gebouwen. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
3D Fotobehang met gebouwen

3D Behangpapier van gebouwen

Creëer diepte in je kamer met 3D behangpapier van gebouwen. De imposante gebouwen zijn in 3D uitgevoerd, waardoor het lijkt of je in het gebouw staat. Ideaal om kleine ruimtes groter te laten lijken. Je 3D fotobehang van gebouwen kun je eenvoudig online bestellen in onze webshop voor fotobehang.

De industriele omgeving geven je kamer een rauwe en stoere look. De donkere kleuren geven rust, waardoor het behang perfect is voor bijvoorbeeld een slaapkamer. Natuurlijk kun je dit behang met 3D effect ook prima plaatsen in een werkruimte of kantoor. De sterke uitstraling zal zeker reacties van bezoekers opleveren!

Zoek jij een design dat nog niet in de collectie 3D gebouwen zit? Laat het ons weten en ons team gaat voor jou op zoek naar een passende foto op jouw behang. Deze service is geheel vrijblijvend!

3D Behangpapier met een gebouw op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi 3D behangpapier met een gebouw hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je 3D behangpapier met een gebouw op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?