Fotobehang met een 3D effect

Behang met een 3D effect maakt dat je kamer groter lijkt. De driedemensionale foto's op het behang zijn superscherp. Het behang met verschillende 3D foto's van tunnels of grafische effecten. De illustraties met 3D effecten zijn bijzonder geschikt voor gamerooms of computerkamers.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 10
 2. 17
 3. 15
 4. 18
 5. 4
 6. 2
 7. 5
 8. 2
 9. 8
 10. 2
 11. 2
 12. 4
 13. 2
Oriëntatie
 1. 58
 2. 1
 3. 1
Merk
 1. 2
Type
 1. 54
 2. 6
Van laag naar hoog sorteren

61 producten

Oplichtende stenen
Betonnen tunnel
Straatje met bogen
Van laag naar hoog sorteren

61 producten

Fotobehang met een 3D effect

Verschillende ontwerpen 3D behang

Creëer diepte in je kamer met 3D behang van verschillende elementen. Kies voor een mooi gebouw of kies voor één van de andere 3D behang thema's bij Fotobehang. 

Het 3D behang maakt je kamer groter, althans het lijkt groter. Door de diepte effect dat het 3D behang heeft krijg je het gevoel of je kamer ruimter is. Met de verschillende designs 3D behang kun je je kamer volledig personaliseren. Kies voor een futuristische tunnel of een lichte golvende print. Voor ieder interieur en kamer is er een passend 3D behang.

Heb jij een gaaf idee voor een 3D behang, of zie je elders een behang dat jij graag wilt? Laat het ons weten en ons team gaat voor jou op zoek naar een passende foto op jouw behang en natuurlijk ontvang je van ons de beste prijs. Deze service is geheel vrijblijvend!

Behang met een 3D effect op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang met 3D effect hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?