• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

3D Fotobehang met texturen en structuren

Met behangpapier uit onze 3D behangpapier collectie creëer je muur met extra diepte. Het driedimensionale motief op het behangpapier geeft een ruimtelijk effect met een optische illussie. In de collectie vind je allerlei stijlen 3d teksturen, allemaal geven ze een verschillend 3D effect op je muur.

Filteren

55 producten

per pagina
Hoekig 3D beton
Abstracte kleuren
Abstracte woestijn
Chique kamer
Gedetailleerde muur
Zwarte vlakken
Abstracte 3D textuur
Donkere blokken
Vurige driehoeken
3D figuren
3D Minecraft blokken van aarde
3D Minecraft blok
Kleurrijke achtergrond
Gouden 3d achtergrond
Abstracte vierkanten
Papieren structuur
Golvend hout
3D Strepen
3D beton
Premium
Gebogen stadsmuur
Premium
3D Panelen
Betonnen pilaren in 3D
3D Stippen
3D bol
Zwarte blokken
Donkere driehoeken
Groene bijenkorf
Driehoeken in 3D
Vierkante tegels in 3D
Abstracte golven
Golvende vormen
3D Minecraft blokken van gras
3D Minecraft landschap met bruine blokken
3D Minecraft gras
3D Minecraft gras blokken
Futuristisch ruimte
Futuristische gang
Grijs beton textuur
Grijze vierkanten
Vorm structuur
Kleurrijke cilinders
Witte bijenkorf
Wit patroon op hout
Wit patroon op beton
Driehoekig 3D patroon
Wit 3D patroon
Witte 3D driehoeken
Witte golvende structuur
Abstract grijs
Abstract blauw
Mysterieuze ruimte
IJs textuur
Abstracte driehoeken
Blauwe blokken
Abstracte bijenkorf

55 producten

per pagina

3D Texturen behangpapier

Je wilt je kamer ruimer laten lijken? Kies dan voor een 3D textuur behang. Deze driedimensionale prints zorgen voor meer diepte in je kamer. Het behangpapier is met verschillende 3D effecten verkrijgbaar.

De texturen op het behangpapier geven een futuristisch effect in de kamer. Door de diepte krijg je een speels effect in de woonkamer of slaapkamer. Het 3D behangpapier met een textuur is ook erg geschikt voor een jongenskamer of computerruimte. 

Wil je een rustigere 3D textuur op de muur, kies dan voor grotere 3D elementen op je behangpapier of voor behangpapier met een lichte kleurstelling met bijvoorbeeld golfpatroon.

Zoek jij een design dat nog niet in de collectie 3D texturen zit? Laat het ons weten en ons team gaat voor jou op zoek naar een passende foto op jouw behang. Deze service is geheel vrijblijvend!

3D texturen behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi 3D behangpapier met een textuur hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je 3D textuur behangpapier op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media