• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Dinosaurus Behangpapier

Droomt jouw kleintje van een wereld waar dinosaurussen rondlopen? Kan hij of zij alle soorten dino’s opsommen die ooit hebben bestaan? Van de Triceratops, tot de Tyrannosaurus Rex. Breng die wilde fantasieën dan nu tot leven door de kinderkamer te behangen met dinosaurus behang. Wij hebben dino behangpapier in alle soorten en maten. Van stoer en realistisch fotobehang, tot een levensgrote dinosaurus van waterverf en de schattigste patronen. 

Filteren

50 producten

per pagina
Dino's in de natuur
Dino's en een mammoet
Verschillende dino's in taupe
Designer
Dino Dreams
Designer
Dino Jive
Designer
Dino Joy
Designer
Tyrannosaurus Rex
3D dino
Tyrannosaurus van waterverf
Dinosaurus van waterverf
Schattige Triceratops dinosaurus
Fotobehang dinosaurus
Styracosaurus
Spinosaurus in een bos
Dino's bij een vulkaan
Designer
Dinosaurussen in de jungle
Designer
Dinosaurussen in zwart-wit
Designer
Tyrannosaurus Rex bij meer
Quetzalcoatlus vliegend over bergen
Tyrannosaurus lopend door de rook
Brachiosaurus in het water
Dinosaurus in het bos
Dinosaurus in een verlaten gebied
Skelet van een dinosaurus
Torosaurus in het bos
Torosaurus in een verlaten gebied
Stegosaurus familie
Acrocanthosaurus in het bos
Apatosaurus in de bergen
Close-up van een Tyrannosaurus Rex
Tyrannosaurus Rex tijdens de nacht
Twee Tyrannosaurussen in een veld
Jagende Spinosaurus
Dinosaurus in de ochtend mist
Dinosaurus van de zeeën
3D Tyrannosaurus Rex
Agressieve Tyrannosaurus Rex
Jagende Dinosaurussen
Tyrannosaurus Rex en haar jongen
Alamosaurus groep lopen door een vallei
Dinosaurussen lopend door de natuur
Spinosaurus groep in een jachtgebied
Dinosaurussen in taupe
Designer
Verschillende dino's
Getekende dino's
Dino's met tekst in blauw
Designer
Dino's met tekst in roze
Designer
Dino patroon in zwart-wit
Designer
Dinosaurussen in groen
Designer
Verschillende dino's in groen
Designer

50 producten

per pagina

Verschillende soorten dino behangpapier

Bij de keuze van het juiste dinosaurus behangpapier raden wij aan om met name goed naar de kleuren kijken en het effect dat dit heeft op de kamer. Zo zijn de 3D-prints van een Tyrannosaurus Rex vrij donker. Dat maakt het geschikt voor een stoere kinderkamer en combineert leuk met een inrichting van stoere materialen, zoals hout en staal. Gaat je voorkeur uit naar een schattig behangpapier van dinosaurussen? Kijk dan eens naar een van onze levensgrote prints in waterverf. Deze brengen meer kleur in de kamer en houden het geheel licht en vrolijk. Bekijk dus snel ons assortiment op en kies een exemplaar uit.

Dinosaurus behangpapier met vrolijke prints

Daarnaast hebben we een heleboel leuke patronen van dino behangpapier in allerlei kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een wit behang met zwarte dino-figuren, of kies juist voor dino’s in alle kleuren van de regenboog. Van oranje tot groen en roze tot blauw. Ook hebben we prints in themakleuren. Met bijvoorbeeld voornamelijk roze, legergroene, blauwe of juist grijze dinosaurussen. Door één lijn te trekken in het kleurenpalet bewaar je rust in de ruimte en kleed je het toch leuk aan. Met een wand van dit dinosaurus fotobehang fleur je een kinderkamer in één keer op.

Dinosaurus behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi dino behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je dinosaurus behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?

Ontdek nog meer dierenbehang

Ben je dol op dierenbehang, maar heb je hier nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook op de rest van onze website nog even rond. We hebben dierenbehang namelijk echt in álle soorten en maten. Waan jezelf in de jungle met jungle behang en beleef in je eigen huis de grootste avonturen. Loop elke dag langs een waterval, bewonder de apen in de bomen en vergaap je aan de mooiste palmbladeren die je ooit hebt gezien. Je kunt ook kiezen voor natuur behang van bijvoorbeeld het bos, de zee, of de bergen. Daarmee kom je heerlijk tot rust. Of creëer juist hele toffe effecten met het 3d behang uit onze collectie. Zo lijkt het net of er een olifant je huiskamer binnenloopt, een fantasieleeuw op de muur verschijnt, of er een giraffe met een kandelaar in je woonkamer staat.