Fotobehang met een luipaard

Een machtig roofdier met een indrukwekkende print op de huid. Dat is een luipaard. Een genot om naar te kijken. En hoe kun je dat nu beter doen dan met een behang van luipaard aan de muur? Zo kun je iedere dag weer genieten van dit imposante dier waarvoor je anders naar verre oorden moet. Bij Wallgroup.com hebben wij een uitgebreid assortiment luipaard behang. Van fotobehang met een volwassen luipaard tot een print van een luipaard welpje en vrolijke prints en patronen met het dier. Neem gerust eens een kijkje in de collectie en kies een exemplaar dat je mooi vindt. Eén ding is zeker: hiermee maak je een statement in je huis!

Luipaard met ondergaande zon
Luipaard zwart, wit
Sneeuw luipaard welpje
Van laag naar hoog sorteren

29 producten

Behang van luipaard in alle soorten en maten

Luipaard behang hebben wij in alle soorten en maten. Van een zwart wit fotobehang met een luipaard die recht in de camera kijkt, tot een actiefoto van een luipaard op een tak in de jungle. Maar we hebben ook fotobehang van kleine luipaarden, die het fantastisch doet in de kinderkamer. Een luipaard behang met een slapend dier bij de zonsopkomst, die prachtig staat in de slaapkamer. En een fenomenale plaat van een luipaard in Namibië, die een aanwinst is in de woonkamer, werkkamer of hal. Ook leuk: luipaard behang in vrolijke patronen. Met palmbladeren voor een witte achtergrond. Of de illustratie van een luipaard met roze bloemen. Daarmee fleur je de boel meteen op.

 

Luipaard behang stylen in huis

Met luipaard behang kun je werkelijk alle kanten op. Je kunt het plaatsen in een modern interieur, combineren met een botanische stijl, of juist met een romantische woonsmaak. Het is geschikt voor slaapkamers, gangen, wc’s, kantoorruimtes en woonkamers. Met een fotobehang van luipaarden heb je geen schilderij voor de sfeer meer nodig. Je kunt nog wel letten op de juiste styling. Door een drukke print bijvoorbeeld te combineren met lichte en wat meer neutrale meubels. Of door elementen uit het luipaard behang terug te laten komen. Leg kussentjes in luipaardprint op de bank, gebruik de beigetinten in decoratie als sierkaarsen en lampenkappen. Of schilder een hele muur in een kleur uit het behang. Zo creëer je één geheel en zorg je dat het behang van luipaarden er echt uitspringt.