• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behangpapier met vissen

Van Siamese vechtvissen in prachtige kleuren tot een hamerhaai met imposante tanden. Vissen zijn er in alle soorten en maten. En je kunt hier lang niet alleen van genieten als je een doorgewinterd diepzeeduiker bent, of een eigen aquarium hebt. Met vissen behang plak je de mooiste onderwater dieren gewoon aan de muur en kun je er op elk moment van de dag van genieten. 

Sorteer op

22 producten

per pagina
Reef life
Designer Collection
Anemon and Anthias
Designer Collection
Cape Kri's school of sweetlips
Designer Collection
Apnea
Designer Collection
Lionfish
Designer Collection
Sorteer op

22 producten

per pagina

Vissen behangpapier in alle soorten en maten

Zo hebben we een mooi fotobehang van een onderwater panorama met onder andere schildpadden, koraalduivel en papegaaivissen. Een prachtig behang van vissen in een koraalrif. En een close-up van een clownvis - beter bekend als ‘Nemo’ - in de zee. Verder hebben we een aantal mooie composities van gekleurde vissen met sierlijke vinnen en staarten. Én een verrassend fotobehang van vis in de vorm van mozaïek. Wat dacht je trouwens van het patronen behang met kleine visjes, van schubben in waterverf of van getekende visjes in het donkerblauw? Ben je op zoek naar behang met vissen? Dan ben je bij Fotobehang.be aan het juiste adres. Wij hebben vissen behang in alle soorten en maten.

Interieur stijlen met behang van vissen

Door de grote collectie met vissen behang is er voor elke woonstijl wel een passend exemplaar te vinden. De tekeningen en grafische ontwerpen van behang met vissen zijn bijvoorbeeld heel leuk in kleurrijke kinderkamers. Het patronen behang met vissen of schubben is geschikt voor diverse ruimtes - van de woonkamer tot het toilet. En het fotobehang van vissen, gekleurde kwallen, of de bijna kunstzinnige compositie met vissen is een aanwinst voor elke kamer. Ook leuk is het fotobehang van vissoorten op het aanrecht. Die print past perfect in de keuken.

Behangpapier met vissen op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?

Ontdek nog meer dierenbehang

Ben je dol op dierenbehang, maar heb je hier nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook op de rest van onze website nog even rond. We hebben dierenbehang namelijk echt in álle soorten en maten. Waan jezelf in de jungle met jungle behang en beleef in je eigen huis de grootste avonturen. Loop elke dag langs een waterval, bewonder de apen in de bomen en vergaap je aan de mooiste palmbladeren die je ooit hebt gezien. Je kunt ook kiezen voor natuur behang van bijvoorbeeld het bos, de zee, of de bergen. Daarmee kom je heerlijk tot rust. Of creëer juist hele toffe effecten met het 3d behang uit onze collectie. Zo lijkt het net of er een olifant je huiskamer binnenloopt, een fantasieleeuw op de muur verschijnt, of er een giraffe met een kandelaar in je woonkamer staat.