• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Jungle Fotobehang

Waan jezelf in de jungle! De uitgebreide collectie jungle behang bevat dieren, bomen en planten. Met jungle behang lijkt het of je leeft in een boomhut in het oerwoud. Prachtige groene kleuren toveren iedere kamer om tot een fantastische jungle. Bestel eenvoudig jouw jungle behang online en creëer je eigen oerwoud!

Sorteer op

Producten 1-100 van 283

Pagina
per pagina
Tropical Chimpanzee
Designer Collection
Jungle Lion
Designer Collection
Groene structuur met gouden bladeren
Premium
Jungle Lioness
Designer Collection
Lion
Designer Collection
Jungle Cockatoo
Designer Collection
Plant met groene bladeren
Premium
Jungle Chimpanzee
Designer Collection
Jungle Cockatoo 2 Portret
Designer Collection
Jungle Cockatoo 2
Designer Collection
Jungle Leopard
Designer Collection
Jungle Orangutan
Designer Collection
Jungle Tiger
Designer Collection
Jungle Tiger Portret
Designer Collection
Jungle Panther Portret
Designer Collection
Mandrill
Designer Collection
Jungle Panther
Designer Collection
Panda
Designer Collection
Tropical Chimpanzee Portret
Designer Collection
Sorteer op

Producten 1-100 van 283

Pagina
per pagina

Jungle behang voor jouw woning

Het groene jungle behang geeft een frisse kleur in je woonkamer of slaapkamer. De bladeren van de planten in de jungle geven een natuurlijk effect aan je muur. Binnen het assortiment jungle behang vind je prachtige foto's van dieren uit de jungle en foto's van de wildernis van de jungle.

Je jungle behang kun je ook eenvoudig omzetten in zwart wit behang met onze ontwerpmogelijkheden. Zo creëer je een uniek behang voor jouw huis.

Heb je elders een mooi fotobehang gevonden van de jungle en hebben wij deze nog niet in de collectie? Laat het ons weten en ons team gaat voor jou op zoek naar een passende foto op jouw behang. Deze service is geheel vrijblijvend!

Ontdek nog meer jungle behang

Ben jij op op zoek naar jungle behang, maar heb je hier nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan zeker nog even rond in de andere categorieën op Fotobehang.be. Op onze website vind je namelijk jungle behang in vele vormen. Zo zit dieren behang daar bijvoorbeeld erg dicht bij. In deze categorie vind je behang van leeuwen, luipaarden en tijgers. Maar ook van Schotse hooglanders, paarden en tropische vissen in de zee. Verder komt ook natuur behang bij jungle behang in de buurt. Met prachtige afbeeldingen van het bos, de bergen en de zee. Was je van plan om een jungle kamer te maken voor je zoon of dochter? Laat je dan zeker ook even inspireren door ons kinderbehang en creer de perfecte kinderkamer met behang. Naast jungle behang vind je daar bijvoorbeeld ook behang met wereldkaarten, vrolijke wilde dieren en een prachtige sprookjeswereld.

Jungle behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi jungledieren fotobehang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je jungle op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?