Jungle dieren op fotobehang

De mooiste dieren uit de jungle thuis bij jou op de muur. Het jungle behang is verkrijgbaar met verschillende dieren. Kies je voor een patroon jungle behang dan ontvang je van ons voordat we je behang gaan produceren eerst nog een proefdruk, zodat je kan zien hoe groot de dieren op jouw muur terugkomen. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Jungle dieren op fotobehang

Dieren uit de jungle op je behang

Het behangen van je muur met fotobehang is eenvoudig zelf te doen. Met ons jungle fotobehang heb je keuze uit diverse dieren uit de jungle op behang. Deze impossante jungle dieren maken echt indruk wanneer je de kamer binnenkomt. Wil je jouw woonkamer of slaapkamer ook voorzien van een uniek jungle behang met een dier dan is er voldoende keuze in onze collectie.

Heb jij een gaaf idee of zie je elders een jungle dierenbehang dat jij graag wilt? Laat het ons weten en ons team gaat voor jou op zoek naar een passende foto op jouw behang en natuurlijk ontvang je van ons de beste prijs. Deze service is geheel vrijblijvend!

Jungledieren behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi junglebehang met een dier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je jungledieren op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan! 

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?