Jungle Fotobehang Zwart-Wit

Met jungle behang in zwart wit creëer je een subtiel accent in je woonkamer of slaapkamer. De doorgaans drukkere prints krijgen een rustiger karakter. Het fotobehang in zwart-wit met foto's van de jungle is er met verschillende thema's. Kies voor jungledieren voor de slaapkamer of kinderkamer om een stoere kamer te maken. Wil je liever een rustigere wand, maar eentje die wel impact maakt? Ga dan voor een oerwoud vol bomen en planten in zwart-wit.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Jungle Fotobehang Zwart-Wit

Jungle in zwart wit op behang

Je jungle liever in zwart wit? Dit zwart-wit behang met de jungle zorgt voor een prachtig detail in je woonkamer of slaapkamer. Het zwart-wit behang past in ieder interieur en zorgt er voor dat planten en accessoires mooi uitgelicht worden in het interieur. 

Heb jij een gaaf idee of zie je elders een zwart wit oerwoud behang dat jij graag wilt? Laat het ons weten en ons team gaat voor jou op zoek naar een passende foto op jouw behang en natuurlijk ontvang je van ons de beste prijs. Deze service is geheel vrijblijvend!

Jungle in zwart wit behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi zwart-wit jungle behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je zwart-wit jungle behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?