• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met animaties

Haal je kinderen van achter de tv en laat ze lekker spelen in hun eigen kamer. Dat maak je een stuk gemakkelijker, wanneer je ze kunt verleiden met animatie behang voor kids. Van een eenhoorn bij een kasteel tot een brandweer. En van een boerderij tot vliegende dino’s. Bij Fotobehang.be hebben we een uitgebreid assortiment met cartoon behang. Zo vind je altijd wel iets dat jij en - belangrijker nog - je kindje leuk vindt. 

Sorteer op

35 producten

per pagina
Sorteer op

35 producten

per pagina

Animatie behang in alle soorten en maten

Animatie behang hebben we in alle soorten en maten. Is je kind bijvoorbeeld gek op dieren? Dan is het behang van een onderwaterwereld met dolfijnen misschien een goede optie. Of de vrolijke wilde dieren in de jungle. Gek op tekenfilms? Dan is ook het cartoon behang van Maya de Bij of Bumba een gegarandeerd succes. Die zijn er in verschillende thema’s. Zoals de sneeuw, het strand, de ruimte en het bos. Maar ook in diverse uitvoeringen: van bonte tekeningen tot subtiele patronen.

Op zoek naar een stoer animatie behang? Kijk dan eens naar de graffitikunst, vliegende dino’s of een blauwe onderwaterwereld. Keuze te over!

Cartoon behang styling tips

Een cartoon behang aan de muur is natuurlijk nog maar het begin. Wil je die echt goed tot zijn recht laten komen? Dan is het zaak om de kinderkamer leuk te stylen. Pas je inrichting aan op het behang. Dat doe je gemakkelijk door er bepaalde kleuren en elementen uit te halen. Het animatie behang met vrolijke wilde dieren leent zich bijvoorbeeld perfect voor een jungle kamer: met houten details, veel planten en de groene kleur die terugkomt in bijvoorbeeld gordijnen, vloerkleden en een geschilderde muur. Kies je voor een druk cartoon behang van bijvoorbeeld Maya tussen de klaprozen? Houd de rest van de inrichting dan rustig en gebruik het rood van de klaprozen in verschillende accenten. Zo maak je er één vrolijk geheel van en blijft het cartoon behang echt een eyecatcher. Met animatie behang maak je een statement in de kinderkamer en fleur je de boel tegelijkertijd lekker op. Bekijk de opties en kies je favoriete cartoon behang uit.

Animatie behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi animatie behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je animatie behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?