• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Kinderbehang astronomie en ruimte

Krijg jij ‘astronaut’ te horen als je vraagt wat je kind later wil worden? Staan de raketlanceringen op YouTube op repeat? En wil hij of zij niets liever dan een telescoop om de sterrenhemel te kunnen bestuderen? Laat alle dromen uitkomen en verras je kind met een slaapkamer in het thema ‘ruimte’. En maak direct een statement met met een prachtig astronomisch behang, of behang van de ruimte aan de muur. 

Sorteer op

28 producten

per pagina
Sorteer op

28 producten

per pagina

Ruimte behang: van planeten tot een raket

Astronomisch behang hebben we in alle soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de illustratie van een landschap met sterren en planeten? Of van een raketlancering tussen de heuvels met planeten en sterren als decor? Liever een wat minder fel gekleurd astronomisch behang aan de muur? Ga dan voor het ruimte behang met patronen in zwart wit. Ook leuk: de ruimte behangcirkel van een spacemonkey. In zwart wit of blauw. Een speelse en tegelijkertijd subtiele toevoeging aan de kinderkamer. Zo heb je geen schilderij meer nodig! Bij Wallgroup hebben wij een collectie met verschillende soorten ruimte behang. Neem dus gauw een kijkje en kies een exemplaar dat jij, je zoon, of dochter mooi vindt. 

Astronomisch behang stylen

Ben je op zoek naar ruimte behang om er echt een themakamer van te maken? Ga dan helemaal los in de styling. Met toepasselijke accessoires, zoals een nachtlampje in de vorm van een raket, een bijpassend dekbedovertrek en bijvoorbeeld een klok van maan. Wat je ook uit de kast trekt: astronomisch behang komt het beste tot zijn recht wanneer je elementen uit de afbeelding terug laat komen. Gebruik bijvoorbeeld de okergele of blauwgroene kleuren uit de ruimte landschap behang. Schilder in eenzelfde kleur nog een effen muur. Leg kussentjes in die kleuren op het bed. En pas de gordijnen erop aan. Zo maak je er een geheel van en is de kinderkamer met ruimte behang niet alleen leuk voor je kind, maar ook voor jezelf.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?