• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Kinderbehang met een wereldkaart

Een kleine globetrotter in huis? Inspireer je kinderen om de wereld over te reizen met een leuk behang van de wereldkaart aan de muur. Bij Wallgroup.com hebben we diverse soorten, maten, kleuren en ontwerpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wereldkaart behang met dieren voor een roze achtergrond? Van een kaart van de wereld behang met daarop alle werelddelen en oceanen? 

Sorteer op

28 producten

per pagina
Sorteer op

28 producten

per pagina

Wereldkaart behang in alle soorten en maten

Leer je kind de wereld kennen met een leuk en leerzaam wereldkaart behang waarop verschillende dieren staan afgebeeld. Met pinguïns, krokodillen, orka’s en leeuwen. Maar ook met rendieren, panda’s en flamingo’s. Steeds passend bij het gebied waar ze in de natuur voorkomen. We hebben dit behang van de wereldkaart in verschillende uitvoeringen. Met een achtergrond in de kleuren wit, blauw, groen, roze, geel en grijs. Daarnaast is er een hele toffe kaart van de wereldbehang die wat meer grafisch is met leuke luchtballonnen. Dit exemplaar oogt wat rustiger, dankzij het consequente kleurgebruik: grijs, groen en okergeel. Of een behang van de wereldkaart met luchtballonnen in vrolijke kleuren als geel en groen? Bekijk onze uitgebreide collectie en vindt voor alle kinderen, smaken en stijlen een geschikt exemplaar.

Behang van de wereldkaart stylen

Behang van de wereldkaart kun je eigenlijk stylen op de manier zoals jij het wilt. De prints in onze collectie gaan allemaal zeer goed samen met een Scandinavische stijl. Waarbij je lichte kleuren, leuke geometrische patronen en zachte materialen gebruikt. Maar je kunt wereldkaart behang ook gebruiken als uitgangspunt voor een echte wereldse kinderkamer. Met verrekijkers, koffers en planten die doen denken aan verre oorden. Ook kun je achtergrondkleur op de kaart van de wereld behang laten terugkomen. In bijvoorbeeld de kleur van het dekbedovertrek, gordijnen en een geschilderde muur. Zo maak je van wereldkaart behang echt een stijlvol statement.

Behangpapier van de wereldkaart op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang van de wereldkaart hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je behang van de wereldkaart op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?