• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Groen behangpapier

Of je nu een urban jungle wilt verwezenlijken, het hotel-chique gevoel wilt neerzetten, of wat bonte gezelligheid in huis wilt brengen: groen behang is het antwoord! Met groen behang kun je namelijk alle kanten op. Je brengt er kleur mee in huis, zet de juiste toon voor een botanisch interieur, of geeft een ruimte de allure die het verdient. Hangt er maar net vanaf welke plaat je kiest uit het uitgebreide assortiment van Fotobehang.be. 

Sorteer op

54 producten

per pagina
Madeliefjes in een veld
Designer Collection
Waterlelies
Designer Collection
Tulpen in een rij
Designer Collection
Kegelbloem
Designer Collection
Artisjokken
Designer Collection
Bosweg
Designer Collection
Bandensporen door het bos
Designer Collection
Jade
Designer Collection
Silk
Designer Collection
Hills
Designer Collection
Sorteer op

54 producten

per pagina

Groen behang in alle soorten en maten

Favorieten in onze shop zijn zonder enige twijfel de prints van tropische bladeren met een patroon. Die hebben we zowel met een donkere als met een witte achtergrond. In diezelfde lijn is ook het groene behang met afbeeldingen van papegaaien en toekans erg populair. Helemaal passend bij de trend van een urban jungle. Een heel andere sfeer creëer je met het groene behang met een struiken patroon. Mooi in de kinderkamer, een creatieve ruimte of het thuiskantoor. En met het donkergroene chesterfield patroon kun je goed terecht in de slaapkamer. Zo geef je het een luxe uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk alle soorten groen behang op deze pagina.

Interieurstyling met groen behang

Zoals je ziet kun je met groen behang alle kanten op. Maar de grootste kunst is ervoor te zorgen dat het samenkomt met de rest van je interieur. Zodat het eenheid en rust uitstraalt en je er fijn in kunt wonen. Hoe je dat doet? Door elementen uit het groene behang terug te laten komen. Combineer het donkergroene chesterfield patroon bijvoorbeeld met een bank in dezelfde kleur. Hang wat leuke lijstjes op een naastgelegen muur met prints in dezelfde kleurtinten. En denk bijvoorbeeld ook aan groene raamdecoratie in dezelfde kleurenfamilie. Zo komt het groen behang nog beter tot zijn recht.