Bosbehang - Fotobehang met een bosHet bos is een heerlijke omgeving om even tot rust te komen. Dat is dan ook precies de reden dat het zo veel positieve effecten heeft op zowel je fysieke als je mentale gesteldheid. In het bos kun je even ontprikkelen. Je ervaart er minder stress, kunt je hoofd leegmaken en doet er nieuwe energie op. Niet zo gek dus dat je dat fijne gevoel van buiten, graag ook naar binnen zou halen. En wij hebben goed nieuws, want dat kán. Met bos behangpapier creëer je een behaaglijke sfeer. Eentje waarin je heerlijk kunt wonen, werken, of zelfs slapen.

Groen bos in de mist
Mistig bos
Dennenbos
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 208

Pagina
Bosbehang - Fotobehang met een bos

Fotobehang bos in alle soorten en maten

Fotobehang van een bos heb je in alle soorten en maten. Op Wallgroup.com vind je een groot assortiment met wel meer dan honderd mogelijkheden. Zo hebben we bijvoorbeeld fotobehang van een bos in de mist, wat zorgt voor een mysterieus effect. We hebben behangpapier van een bos in zwart wit, wat je goed kunt combineren met natuurlijke elementen in je interieur. We hebben bos behangpapier in felle kleuren groen, maar ook in herfsttinten, wat goed samengaat met warme kleuren als geel, oranje en rood. En we hebben behangpapier van allerlei soorten bossen: van naaldbomen tot bamboe en bomen vol bladeren. 

Bos behangpapier creëert sfeer

Met fotobehang van een bos creëer je sfeer in iedere ruimte. Je kunt een hele wand met behangpapier beplakken, of juist een deel ervan om een lange muur op te breken. Wist je trouwens dat wij fotobehang van een bos op maat maken? Als je ons de juiste afmetingen doorgeeft, weet je zeker dat het precies past aan die ene muur bij jou in huis. Wil je graag een behangpapier bos print laten drukken, van een foto die je zelf hebt genomen? Of wil je een design dat je zelf hebt gemaakt levensgroot aan de muur bevestigen? Ook dat kan bij Wallgroup.com.

Bos behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi bos behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je bos behangpapier op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.


Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.