• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Bosbehang - Fotobehang met een bos

Het bos is een heerlijke omgeving om even tot rust te komen. Dat is dan ook precies de reden dat het zo veel positieve effecten heeft op zowel je fysieke als je mentale gesteldheid. In het bos kun je even ontprikkelen. Je ervaart er minder stress, kunt je hoofd leegmaken en doet er nieuwe energie op. Niet zo gek dus dat je dat fijne gevoel van buiten, graag ook naar binnen zou halen. 

Sorteer op

Producten 1-100 van 455

per pagina
Kanaal in het bos
Designer Collection
Bomen in de herfst
Designer Collection
Pad door mistig bos
Designer Collection
Hoge rechte bomen
Premium
Bospaadje in de mist
Premium
Silent Life
Designer Collection
Zonnestralen in het koude bos
Designer Collection
Mooi bos in de mist
Premium
Dichte mist in het bos
Premium
Red a white
Designer Collection
In the forest
Designer Collection
Damhert in het bos
Designer Collection
Mistig mysterieus bos
Designer Collection
Kleurrijk bos
Designer Collection
Herfstkleuren in het bos
Premium
Schotse hooglander bij de bosrand
Premium
Trees
Designer Collection
The incredible light of an October morning
Designer Collection
Winter fog
Designer Collection
Early Morning Shuffle
Designer Collection
Mistige weg met bomen
Premium
The wonders of nature
Designer Collection
Weerspiegeling van bomen in water
Premium
Groen bos
Premium
Bos in de ochtendzon
Premium
Open plek in het bos - Wallexclusive
Premium
Verwilderd bos
Premium
Weg door mistig bos
Premium
Lynx in het bos
Designer Collection
Sneeuw in het bos
Premium
Cortina d'Ampezzo tijdens de mist
Designer Collection
Zonnestralen in een naaldbos
Premium
Bos met boshyacinten
Premium
Pad door het groene bos
Designer Collection
Sorteer op

Producten 1-100 van 455

per pagina

Fotobehang bos in alle soorten en maten

Fotobehang van een bos heb je in alle soorten en maten. Bij Wallgroup vind je een groot assortiment met wel meer dan honderd mogelijkheden. Zo hebben we bijvoorbeeld fotobehang van een bos in de mist, wat zorgt voor een mysterieus effect. We hebben behangpapier van een bos in zwart wit, wat je goed kunt combineren met natuurlijke elementen in je interieur. We hebben bos behangpapier in felle kleuren groen, maar ook in herfsttinten, wat goed samengaat met warme kleuren als geel, oranje en rood. En we hebben behangpapier van allerlei soorten bossen: van naaldbomen tot bamboe en bomen vol bladeren. En wij hebben goed nieuws, want dat kán. Met bos behangpapier creëer je een behaaglijke sfeer. Eentje waarin je heerlijk kunt wonen, werken, of zelfs slapen.

Bos behangpapier creëert sfeer

Met fotobehang van een bos creëer je sfeer in iedere ruimte. Je kunt een hele wand met behangpapier beplakken, of juist een deel ervan om een lange muur op te breken. Wist je trouwens dat wij fotobehang van een bos op maat maken? Als je ons de juiste afmetingen doorgeeft, weet je zeker dat het precies past aan die ene muur bij jou in huis. Wil je graag een behangpapier bos print laten drukken, van een foto die je zelf hebt genomen? Of wil je een design dat je zelf hebt gemaakt levensgroot aan de muur bevestigen? Ook dat kan bij Wallgroup.

Bos behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi bos behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je bos behangpapier op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.

Ontdek nog meer natuur behang

Ben jij dol op de natuur, maar heb je op deze pagina niet het natuur behang gevonden dat je zocht? Dan kun je gerust nog even verder snuffelen op onze website. Bij Fotobehang.com vind je namelijk veel gerelateerde categorieën fotobehang. Neem bijvoorbeeld het dieren behang met prachtige platen van alle soorten dieren. Van Schotse Hooglanders in de bergen tot tropische vissen in de zee. En van een close-up van een luipaard vacht tot het kleurrijke verenpak van een pauw. Nog avontuurlijker is het jungle behang in onze webshop. Met prachtige palmbladeren, watervallen en exotische dieren. En wat dacht je van bloemen en planten behang? Ook daarmee breng je eenvoudig en op een stijlvolle manier de natuur in huis.