Fotobehang met houten steigers

Een steiger heeft iets dromerigs. Terwijl je over het water tuurt, kun je jouw gedachten de vrije loop laten. Je kunt fantaseren over een avontuurlijke zeilreis over de wereld, je verwonderen over de vogels die vrij rondvliegen en wegdromen bij de gedachte aan tropische oorden. Precies daarom zijn wij zo gek op fotobehang van steigers. Met steiger behang haal je namelijk dat heerlijke gevoel van sereniteit en avontuur in huis. Een fantastisch sfeertje voor in de woonkamer, slaapkamer, of de hal.

 
Zonsondergang op het meer
Steiger bij roze zonsondergang
Vogels boven zee
Set Ascending Direction

41 Items

Fotobehang met houten steigers

Groot assortiment steiger behang

Ben jij op zoek naar fotobehang van een steiger? Dan ben je bij Wallgroup.com aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment steiger behang. Variërend van een verlaten pier in zwart wit, tot behang van een steiger op een tropisch eiland, waarbij je uitkijkt op de blauwe zee en prachtige bootjes. Maar ook fotobehang van een steiger bij zonsondergang aan een meer. Een prachtig steiger behang met vogels boven zee. En behang van een steiger tussen de mistige bergen. Dankzij ons ruime aanbod vind jij zeker een geschikt exemplaar voor in jouw woning.

Fotobehang steiger stylen

Fotobehang van een steiger is geschikt voor verschillende woonruimtes. Kies een exemplaar dat je mooi vindt en stem dat af op de rest van je interieur. Door bijvoorbeeld elementen uit het steiger behang terug te laten komen. Denk aan een steigerhouten salontafel, okergele kussentjes als je kiest voor een print met de zonsondergang, of juist azuurblauwe accessoires wanneer je gaat voor behang van een steiger op een tropisch eiland. Speel ook met groen en plaats duingras of juist een palm in je kamer. Zo springt je steiger behang er echt uit.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?