Fotobehang met lentebeelden

Haal het voorjaar in huis met een prachtig lente behang. Zo hoef je nooit meer te wachten tot de donkere dagen voorbij zijn en de zon eindelijk weer gaat schijnen. Wij hebben een uitgebreid aanbod lente behang. Denk bijvoorbeeld aan romantische bloesems, pastel kleurige tulpen of een groen bos met een blauwe lucht op de achtergrond en fleurige zonnestralen. Maar ook aan lammetjes, een close-up van graan en een paardenbloem bij zonsondergang. Je kunt met behang van de lente alle kanten op en daardoor vind je altijd wel iets dat bij je past.

 
Bloeiende boom
Kersenbloesem met blauwe lucht
Roze bloesem
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 127

Pagina
Fotobehang met lentebeelden
 

Kies lente behang voor elke ruimte

Met het fotobehang van witte kersenbloesem, pastelkleurige Japanse bloesem, of een voorjaarsboom in de bloei creëer je een dromerige sfeer, die goed past bij een slaapkamer. Het lente behang van lammetjes, de print van waterverf met bladeren en takken én het fotobehang van kleine tulpen voor een mintgroene achtergrond passen uitstekend in een babykamer. Ga je voor het lente behang van een grote boom in het bos, de close-up van een tarwebloem of de tulpen in de zon? Dan kun je eigenlijk alle kanten op. Deze prints kun je overal plaatsen over een deel van de wand. Zo heb je geen schilderij meer nodig.

 

Behang van de lente stylen

Als je eenmaal een lente behangetje hebt gekozen, is het tijd om deze op de juiste manier te gaan stylen. Wil je met je lente behang écht een statement maken? Dan plaats je deze over een hele of een deel van een wand en laat je kleuren uit het behang terugkomen. Bijvoorbeeld door de naastgelegen muren te schilderen in een lichte pastelkleur uit de print en diezelfde tinten terug te laten komen in accessoires als sierkussentjes op de bank, vaasjes en waxinelichthouders. Ook leuk: naast je behang van de lente bloesemtakken in een vaas plaatsen. Zo maak je het helemaal af!

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?

Ontdek nog meer natuur behang

Ben jij dol op de natuur, maar heb je op deze pagina niet het natuur behang gevonden dat je zocht? Dan kun je gerust nog even verder snuffelen op onze website. Bij Fotobehang.com vind je namelijk veel gerelateerde categorieën fotobehang. Neem bijvoorbeeld het dieren behang met prachtige platen van alle soorten dieren. Van Schotse Hooglanders in de bergen tot tropische vissen in de zee. En van een close-up van een luipaard vacht tot het kleurrijke verenpak van een pauw. Nog avontuurlijker is het jungle behang in onze webshop. Met prachtige palmbladeren, watervallen en exotische dieren. En wat dacht je van bloemen en planten behang? Ook daarmee breng je eenvoudig en op een stijlvolle manier de natuur in huis.