• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behangpapier met patronen voor baby’s

Fotobehang.be heeft ook aan de allerkleinsten gedacht. Met onze ruime collectie aan baby fotobehang kan je alle kanten op. We hebben behangpapier voor jongens en meisjes. Maar ook genderneutraal fotobehang met neutrale patronen en kleuren. Dus ook als jullie (nog) niet weten wat het wordt, kan je alvast beginnen aan het aanbrengen van behangpapier en inrichten van je babykamer. 

Sorteer op

36 producten

per pagina
Sorteer op

36 producten

per pagina

Genderneutraal behangpapier voor de babykamer

Pasteltinten, roestbruin en okergeel; kleuren die je tegenwoordig veel ziet in genderneutrale babykamers. Dus waarom zou je deze kleuren ook niet verwerken in je behangpapier voor de babykamer? Bij Wallgroup.com hebben we behangpapier voor de allerkleinsten in alle soorten en maten. Met de leukste patronen voor baby’s. Kies bijvoorbeeld voor behangpapier met schattige dieren of een zwart-wit behang met leuke vormpjes. Wil je het niet te druk maken, behang dan een muur met het baby fotobehang en houd de andere muren in een rustige (pastel)kleur. Staat het patroon dat je in gedachten hebt voor je baby behangpapier er niet tussen. Of zie je een leuke print waarvan je het formaat van de afbeelding of de kleur eigenlijk anders wilt? Dit kunnen we bij Wallgroup.com vaak voor je aanpassen. Laat het ons weten en we maken gratis een voorbeeld voor je.

Baby behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een baby behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je baby behangpapier op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.