• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Stillevens & bloemen behangpapier

Het is alsof de tijd even stilstaat wanneer je naar het stilleven met bloemen behangpapier kijkt. De bloemen staan prachtig in bloei. Behouden hun kleur en vorm. Elk moment van de dag. Het behangpapier met stillevens en bloemen verveelt nooit. Kies voor een donkere achtergrond om het bloemen behangpapier er echt uit te laten springen. Staat het juiste stilleven met bloemen er niet tussen, neem dan contact met ons op. Ons ontwerpteam kan dan samen met jou opzoek gaan naar een geschikte afbeelding voor op het fotobehang.

 
Sorteer op

29 producten

per pagina
Sorteer op

29 producten

per pagina

Inspiratie voor jouw stilleven met bloemen behangpapier

Met bloemen in je interieur doe je het altijd goed. Droogbloemen, een veldboeket of wat dacht je van een bloemenprint op je behangpapier. Bloemen fleuren je hele interieur op. Liever geen hele muur met bloemenbehangpapier? Behang dan een gedeelte van de muur of kies voor een behangpapiercirkel met een stilleven met bloemen. Zo creëer je een romantische touch in huis. 

Stillevens met bloemen behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi stilleven met bloemen behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je fotobehang met stillevens en bloemen op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.