• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

RESTAURANT BEHANG

Restaurant behang bestellen? Wij helpen je te behangen met de platen en patronen die jij mooi vindt. Dus wil je een unieke sfeer creëren, om gasten mee te nemen naar de bijzondere wereld waar jij blij van wordt? Ontdek ons behang voor restaurants, dat we in handzame banen voor je printen en meestal dezelfde dag nog versturen. 

Wil je het restaurant behangen en ben je daarvoor op zoek naar iets bijzonders? Wij weten hoe belangrijk de goede kwaliteit is. Bovendien printen we zo milieuvriendelijk mogelijk, om onnodige impact op het milieu te voorkomen.

 
Sorteer op

Producten 1-100 van 260

Pagina
per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 260

Pagina
per pagina

Prachtige platen op de muur 

Ga je voor prachtige platen op de muur? Ons restaurant behang is een geweldige keuze. Jouw behang printen we netjes op maat. En gebruik je onze optionele behangservice? Dan kun je dit bovendien gewoon laten plakken, terwijl jij je richt op de rest van de inrichting of bijvoorbeeld de nieuwe menukaarten. 

  • Op maat gemaakt 
  • 100% milieuvriendelijk 
  • 100% eigen productie 
  • Geurloos behang 
  • Hoge kwaliteit 
  • Groot aanbod 
  • Levering binnen 1 tot 3 werkdagen 
  • Jouw eigen fotobehang vanaf €16,50 per m2 

Restaurant behang bestellen 

Wil je restaurant behang bestellen? Dat kan meteen online, waarmee we het je graag makkelijk maken. We gaan er daarna snel voor je mee aan de slag, door het behang te printen en dit netjes voor je op maat te snijden. Dankzij de handzame banen is het makkelijk aan te brengen, om in jouw restaurant de sfeer te creëren die je voor ogen hebt. Bestel het restaurant behang online, dan zorgen wij ervoor dat je dit binnen 1 tot 3 werkdagen in huis hebt om te gaan behangen.

Restaurant behang op maat gemaakt 

Als je een mooi restaurant behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je restaurant behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen. 

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

TEVREDEN?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.