• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor Sportscholen

Zorg dat de energie van de muren spat! Maak een omgeving waar je energie krijgt. Kies fantastische prints voor aan de muur van de fitness- en sportruimte. Kies bijvoorbeeld voor sportende mensen of voor een ruimte met vrolijke afbeeldingen met felle kleuren. Je kan ook kiezen voor een mooie strandbehangen. Voor yoga-achtige sporten kan je kiezen voor natuurbehang. Een toffe print kan je sportschool direct een mooie indruk geven.

Sorteer op

Producten 1-100 van 199

Pagina
per pagina
Gebarsten beton met stuc
Premium
Muur met barsten
Premium
Dichte mist in het bos
Premium
Terracotta beton met lichte structuur
Premium
Oldschool
Designer Collection
3D beton
Premium
Gerestaureerde muur
Premium
Zon aan het einde van een tunnel
Premium
Beton met structuur
Premium
Stalen boogbrug
Premium
Santiago Bernabéu
Designer Collection
Porsche Taycan Turbo S
Premium
Stadsmuur
Premium
Oude stenen stadsmuur met plantjes
Premium
Grove beige stenen
Premium
Xihou Bridge a Moon Bay
Designer Collection
Vintage Schotse hooglander
Premium
Beton zwart-wit
Premium
Beton met strepen
Premium
Muur van oude stenen
Premium
Terracotta met lijnen
Premium
Terracotta kleur marmer
Premium
Oude muurschildering
Premium
Groene deur in oude muur
Premium
Oude verweerde stuc
Premium
Geschilderd beton
Premium
Weerspiegeling in heidegebied
Premium
Filmdecor fabriek
Designer Collection
Roestige damwand
Premium
Spaanplaat
Premium
Oude muur
Premium
Stenen met cement
Premium
Oude stadsmuur
Premium
Rode deur
Premium
Vintage palmboom
Designer Collection
Premium
Klinknagels in ijzer
Premium
Industrie Botlek
Premium
Graffiti op een grote muur
Premium
Binnenplaats oud gebouw
Premium
Stoere pick-up
Premium
Sorteer op

Producten 1-100 van 199

Pagina
per pagina

Sportief behang voor de juiste sfeer

Niets is fijner dan sporten in een aangename omgeving. Een sportief behang draagt daar absoluut een steentje aan bij. En bij Fotobehang.com vind je een ruime keuze. Geef je gym een industriële look met een fotobehang van een gerestaureerde muur, verouderd beton of een 3D foto van kubus en vlakken. Kies voor echt sport behang met een foto van een basketbal arena, een jogger in actie, of een uitvergroting van een fitness sport dumbell. Ook leuk behang voor de sportschool of gym: behang met avontuurlijke platen zoals een panorama van besneeuwde bergtoppen of New York City.

We hebben uiteraard ook mooie prints voor squashbanen, indoor tennisbanen en gymzalen. De hoogte van de print maakt ons niet uit. Kantines van sportscholen zijn ook leuk te pimpen met mooie sportieve behangen. Wij printen op eenvoudig aan te brengen pvc-vrij vliesbehang. Het behang ruikt niet, wat wel zo prettig is als je aan het sporten bent.

Ben je op zoek naar een mooi behang voor in de sportschool, of een echt fitness behang voor in je gym aan huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben sportief behang in alle soorten en maten. Van een fotobehang met vintage sportschool items, tot een dromerig behang van een prachtig berggebied in Portugal en een plaat van gespierde mensen. Neem snel een kijkje in ons assortiment sport- en fitnessbehang en maak het sporten zo nog net een beetje leuker.

Behang voor sportschool kiezen

Behang voor je sportschool of gym ruimte aan huis kiezen, kan een hele uitdaging zijn. Bedenk wat jou of je doelgroep motiveert. Staat de zaal vol met stoere vrouwen en ruige mannen? Speel daar dan op in met een rauw en industrieel fitness behang. Train je voor een strakke buik in de zomer? Motiveer jezelf dan met een behang in je gym van een exotisch strand, de Phuket eilanden in Thailand of ligstoelen op het strand. Neem je juist een voorbeeld aan fitte sporters? Ga dan voor een sportief behang met mensen erop. Zodat je weet waar je het voor doet.