Behangpapier voor winkels

Voorzie je winkel en etalage van behang en trigger winkelend publiek. Met prachtige etalages en prints op de wanden van je winkel kan je passanten verleiden om binnen te komen in je winkel. Trigger potentiële klanten en maak ze koper. Het fotobehang wat wij leveren is van een fantastische kwaliteit en supergoedkoop. De juiste print kan je producten prachtig uit laten komen. Je kan er voor kiezen om ieder jaargetij een andere print te kiezen zodat de hele winkel in een bepaald thema wordt gestyled. Het is ook mogelijk om wandschermen te plaatsen en deze te behangen. Hierdoor kan je intieme ruimtes maken met bijvoorbeeld bepaalde kleuren kleding.

Ben je op zoek naar een mooi winkelbehang? Scroll dan eens door deze pagina. Met zo’n groot assortiment zit er zeker een geschikt behang tussen voor jouw winkel! Van elementen, tot natuur en van vrolijke prints tot industriële platen. Bekijk de mogelijkheden voor winkelbehang en steek jouw zaak in een stijlvol jasje. Met een mooi behang in de winkel verleid je voorbijgangers om juist bij jou binnen te lopen. Ideaal als je het hoog tijd vindt voor een make-over of een nieuwe winkel opent en graag wilt opvallen.

Oker geel beton
Groen woud
Bos panorama
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 178

Pagina
Behangpapier voor winkels

Winkelbehang in alle soorten en maten

Welk behang je in jouw winkel moet hangen, is voor een groot deel afhankelijk van de doelgroep die je wilt aanspreken. Heb je een zaak met mannenkleding, dan is een stoer winkelbehang passend. Denk aan verweerd beton, gestapelde stenen in roodtinten of een geverfde bakstenen muur. Zoek je behang voor een winkel met kinderspullen? Dan past een uitvergroting met speelgoedauto’s, slapende wolkjes in pasteltinten of een bos in vrolijke kleuren groen. Maar ook voor bloemenzaken, kadoshops en woonwinkels hebben we prachtig behang.

Waarom behang in je winkel?

Twijfel je nog of behang in jouw winkel wel passend is? We herinneren je graag aan de voordelen. Het geeft direct meer sfeer aan je pand en verleidt mensen daarom om eerder binnen te komen én wat langer te blijven hangen. Zeker bij jonge doelgroepen helpt een mooi behang in de winkel je ook nog eens aan free publicity. Een mooi winkelbehang maakt je zaak namelijk in één klap ‘Instagrammable’. Bovendien is vliesbehang makkelijk aan te brengen en gaat het lang mee. Maar tegelijkertijd is winkelbehang niet permanent en kun je het altijd weer verwisselen als je toe bent aan een nieuwe print. Dus, hup, winkelbehangetje kiezen en stylen die zaak!