Betonlook fotobehang

Prachtig industrieel behang met betonlook. Vroeger was een industriële uitstraling vooral zichtbaar bij fabriekspanden en garages. Tegenwoordig zie je steeds vaker industriële inrichtingen in huizen en kantoorpanden. Beton behang versterkt het industriële effect in een ruimte. Het kan erg mooi ogen om een betonlook toe te passen in je interieur. Beton oogt strak, hip en modern. Wij hebben beton behang in verschillende kleuren: groen, okergeel, maar ook verouderd beton. Mocht het gewenste behang er niet tussen zitten, meld ons dit dan en wij gaan voor je op zoek. Eigen foto's kunnen overigens ook worden geprint. Beton textuur fotobehang is snel en eenvoudig online te bestellen.

 
Oker geel beton
Verouderd beton
Betonnen tunnel
Van laag naar hoog sorteren

72 producten

Betonlook fotobehang

Beton behangpapier: typisch industrieel?

Als je aan een industrieel interieur denkt, denk je automatisch aan metaal, hout, bakstenen en… beton! Het is niet voor niets dat restaurants, winkels, maar ook particulieren steeds vaker de ruwe materialen van het pand zichtbaar laten. En betrekken bij het interieur. 

Woon je niet in een industrieel pand, maar wil je wel een industriële look creëren in huis? Denk dan eens aan fotobehang met een beton print. Je ruimte oogt na het aanbrengen van het fotobehang meteen een stuk strakker, hipper en moderner. Bestel jouw favoriete beton behangpapier gemakkelijk en snel online. Breng het behangpapier aan op je muur en start met het decoreren van de rest van je ruimte.

Betonlook behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi beton behangpapier hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangpapier Accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.