• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Brons behang

Brons behang is een stijlvolle manier om kleur toe te voegen aan je interieur. Bronskleurig behang heeft een luxe uitstraling en zorgt voor warmte in huis. Niet zo gek dus dat bronzen items in huis weer helemaal hip zijn. Op zoek naar een bronzen behang om een statement te maken? Dan zit je bij Fotobehang.be helemaal goed. In onze webshop vind je tal van exemplaren brons behang. Van fotobehang van brons tot bronskleurig behang met mooie motieven.

Sorteer op

19 producten

per pagina
Sorteer op

19 producten

per pagina

Fotobehang brons en mooie motieven

Bekijk ons uitgebreide assortiment en ontdek de ruime mogelijkheden met brons fotobehang. Een van onze parels is het fotobehang van bronskleurige slangen die door elkaar heen kruipen. Een echte eyecatcher voor ieder interieur. Ook mooi: het fotobehang van een bronzen olifant. Naar dit 3D-figuur kun je blijven kijken. Maar bronskleurig behang is er niet alleen in de vorm van levensgrote afbeelding. Ook hebben we diverse motieven, prints en patronen in het brons. Laat je inspireren door ons aanbod en vind altijd wel een brons behang dat aan al je wensen voldoet.

Bronskleurig behang voor extra mogelijkheden

Wist je dat brons in feite een mengsel is van koper en tin? Daarom kun je bij bronskleurig fotobehang ook denken aan levensgrote afbeeldingen van koperen structuren. Brons en koper hebben namelijk veelal dezelfde roodgetinte kleur. Ze zijn als een broer en zus van elkaar. Voor bronskleurig behang kun je ook eens zoeken naar fotobehang van geoxideerd metaal. Dat zit allemaal in dezelfde kleurenfamilie als bronskleurig behang. Zo verruim je je mogelijkheden en heb je nóg meer keus.

Bronzen behang stylen in de ruimte

Heb je een bronzen behang gevonden dat past bij jouw smaak? Dan is het tijd om ook de rest van de ruimte van een make-over te voorzien. Door de kamer op de juiste manier te stylen komt het bronskleurig behang nóg beter tot zijn recht. Onze gouden - of moeten we zeggen: bronzen? - tip: laat de kleur van je behang terugkomen in de rest van je inrichting. En dan met name in de accessoires. Bij brons fotobehang kun je bijvoorbeeld denken aan een bronzen beeldje in de kast. Aan bronskleurige kussentjes op de bank. En bijvoorbeeld aan een bronzen lamp aan het plafond. Door her en der bronzen details te verwerken, creëer je een geheel. Zo maak je met jouw bronzen behang echt een statement.