• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Visgraat behang

Vind je tegels te veel werk en laminaat te duur? Dan biedt visgraat vliesbehang het perfecte alternatief. Met visgraat behang breng je eenvoudig een mooi patroon aan op de muur. Visgraat behang staat prachtig in bijvoorbeeld een toilet, keuken of bijkeuken. Maar kan ook heel goed in de woonkamer en slaapkamer of de lange muur in de hal. Ontdek de mogelijkheden voor visgraat behang bij Fotobehang.com en bestel direct je favoriete exemplaar online.

Sorteer op

15 producten

per pagina
Sorteer op

15 producten

per pagina

Visgraat behang: zwart tot kleur

Een visgraatvloer kennen we allemaal en ook de tegels in de badkamer winnen in populariteit. Maar nu dient ook visgraat behang zich aan in de woonwereld. En visgraat behang is er in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan visgraat behang in het zwart met gouden lijntjes. Visgraat behang in een houtmotief met een knipoog naar het laminaat. Of visgraat behang in frisse kleuren als mintgroen dat geweldig staat in bijvoorbeeld een kinderkamer.

Visgraat behang voor iedere woonstijl

Of je visgraat behang nu aanbrengt in een modern interieur, een industriële ruimte of een botanische woonstijl, dat maakt niet uit. Voor iedere stijl is wel een passend visgraat behang te vinden. Dankzij de diversiteit in ontwerpen en uitgebreide keuze in kleuren. En juist omdat visgraat behang een relatief rustige basis biedt, kun je er in de styling nog alle kanten mee op.

Visgraat behang stylen

Heb je visgraat behang op de muur geplaatst? Dan kan het stylen gaan beginnen. Maak het spannend door verschillende patronen te combineren. Of houd het juist rustig met een egale gietvloer, betonvloer of neutrale vloerbedekking. Ook altijd een goed idee: kies een kleur uit het visgraat behang en laat die terugkomen in je interieur. Door bijvoorbeeld eenzelfde kleur sierkussens op de bank te leggen, stoelen te kiezen in dezelfde kleur of een mooie vaas voor bloemen. Zo breng je eenheid en rust.

Meer dan alleen visgraat behang

Vind je visgraat behang mooi? Dan is industrieel behang, patroon behang en 3d behang misschien ook iets voor jou. Of wat dacht je bijvoorbeeld van honingraat behang? Dit behang met de zeshoekige hexagons heeft een vrijwel gelijkwaardig effect. Ontdek het allemaal en meer op Fotobehang.be.