• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met Boten & Watersport

Lekker dobberen op het water in de oceaan. In een Thais vissersbootje of op een luxe zeilboot. Met uitzicht op een prachtig landschap of kijkend naar de zonsondergang. Kies voor behangpapier met boten en watersport en geniet elk moment van de dag van dat gevoel van vrijheid op het water. Kies een foto uit onze ruime collectie fotobehang met boten & watersport of upload je eigen foto.

Filteren

43 producten

per pagina
3D schip
Bovenaanzicht containerschepen
Enorme Thaise Suphannahong
Monnik in houten boot
Bootje in Thailand
Zijkant zeilboot
Boeg zeilboot
Boeg in zee
Roeiboot in meer
Boten met zonsondergang
Silhouette zeilboot
Zeilboten
Zonsondergang zeilboot
Boot tijdens de zonsondergang
Designer
Submarine
Designer
Voormalig stoomschip de SS Rotterdam in kleur
Designer
Traditionele langstaartboot
Oud schip
Twee schepen
Gekleurde bootjes
Oud bootje
Waterbus
Designer
Bootjes in Malta
Designer
Kleurrijke vissershuisjes
Designer
Halong Bay Vietnam
Traditionele Thaise boot
Oud roestig scheepswrak
Designer
Schip op het wad
Premium
Gondels langs het kanaal
Designer
Kanaal in Kintbury
Designer
Paarse bootjes
Designer
Aangemeerd passagiersschip
Designer
Voormalig stoomschip de SS Rotterdam in zwart wit
Designer
Vissersbootje in Phuket
Boathouse
Premium
Gondels in Venetië
Premium
Houten bootjes in bergmeer
Premium
Lago di Braies vanuit een boot
Premium
Verlaten boot
Designer
Three boats
Designer
Colorful lake
Designer
Langstaartboot bij eiland
Lake
Designer

43 producten

per pagina

Voor de echte waterliefhebbers hebben wij een ruime collectie fotobehang met boten en watersporten. Stap in een houten vissersbootje, een luxe jacht of op een jetski en geniet van al het moois om je heen. Behangpapier met boten en watersport brengt avontuur, vrijheid en natuur in je huis. Maar kies je voor het bovenaanzicht van een containerschip dan creëer je juist een industriële en tikkeltje mysterieuze look. Kijk wat het beste bij jou en de kamer past waar je het watersport en boten behangpapier plaatst en kies daar een foto bij uit. Of upload je eigen foto die je tijdens een vakantietrip of wandeling door de haven hebt gemaakt.

Boten & Watersport behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behangpapier met Boten of Watersport hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je fotobehang met Boten & Watersport op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier Accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.