• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Formula 3 auto's

Een fan van racewagens in huis? Maak ze blij met behang van formula 3 auto’s. Bij Wallgroup.com vind je een uitgebreide collectie behang van racewagens uit de formula 3. Met haarscherpe, detaillistische beelden van de formula 3 auto van het Van Amersfoort Racing Team. Genomen vanuit verschillende hoeken in combinatie met verschillende achtergrondkleuren. 

Uniek aanbod behang formula 3 auto’s

In samenwerking met Van Amersfoort Racing Team creëerden wij een uniek aanbod fotobehang van racewagens. Prachtige shots van de wagen waarmee zij over de circuits racen. Daarbij heb je de keuze tussen behang van de formula 3 auto met een witte achtergrond of een zwarte achtergrond. Ook kun je kiezen vanuit welke hoek je de auto aan je muur wilt plakken. Ga je voor de cockpitview. Bekijk je de formula 3 auto liever vanaf de zijkant. Of maak je het spannend met een behang van racewagens gezien vanuit de lage left front view?

Met behang van formula 3 auto’s tover je de slaapkamer, werkkamer of sportkamer om tot een waar paradijs voor liefhebbers van racewagens. Neem eens een kijkje tussen ons behang van formula 3 auto’s en ontdek de vele mogelijkheden.

Stylingtips voor behang racewagens

Of je nu behang van formula 3 auto’s in een mancave plaatst of in een stoere kinderkamer. Je wilt hoe dan ook dat het goed tot zijn recht komt. Ons advies? Neem een aantal elementen uit het behang van racewagens en laat die terugkomen in de verdere inrichting. Bij formula 3 behang kun je bijvoorbeeld denken aan een display met speelgoedautootjes, of een aantal lijsten met mooie foto’s van een circuit. Daarnaast kun je kiezen voor een kleur, zoals het rood van de Van Amersfoort racewagen. Laat dit terugkomen in bijvoorbeeld de barstoelen of het beddegoed. En maak zo van je ruimte één mooi geheel met het behang van formula 3 auto’s als een toffe eyecatcher.