• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor de Garage

Pimp je garage op met een mooi fotobehang voor in de garage. Bij Wallgroup.com hebben wij een uitgebreide collectie garage behang. Van een fotobehang van een vintage Volkswagen busje, tot een close-up van roestig metaal. Maar ook hebben we platen van een oude fabriek, een motorblok en een opgepoetste motor. Op zoek naar een mooi behang voor in je garage? Bekijk dan gauw ons assortiment en bestel je favoriet.

Sorteer op

94 producten

per pagina
Sorteer op

94 producten

per pagina

Maak met fotobehang van je garage een echte mancave

Hoewel ook menig vrouw behoorlijk handig is en prima kan sleutelen aan auto’s, motoren en fietsen, is het toch vaak de plek in huis waar de man het liefste vertoeft. Met behang voor in je garage maak je er een echte mancave van. Door bijvoorbeeld close-ups van onderdelen of stoere materialen als staal, zink en metaal op de muur te plakken. Of beter nog: fotobehang van een vrouw met buikspieren. Is het toch liever een mannenlichaam waar je naar kijkt? Ook daarvan vind je een prachtig behang voor in de garage. 

Neutraal fotobehang voor in de garage

Zelfs wanneer je het behang in de garage liever wat neutraler houdt, kun je met ons aanbod prima uit de voeten. Behalve de close-ups van materialen hebben we bijvoorbeeld ook fotobehang van kubussen en vlakken in 3D, een mysterieuze trap of geometrische vormen als die van een papieren structuur. Met zulk behang in de garage, houd je het voor iedereen leuk en toegankelijk. Datzelfde geldt bijvoorbeeld voor het behang van een doorleefde gestucte muur, robuuste stenen of zonnebloemen en hout. Zo geef je jouw garage meer sfeer en houd je het tegelijkertijd lekker neutraal. 

Garage behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi garage behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je garage behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?