Jongens behangpapier

Maak een stoere jongenskamer met mooi behangpapier voor de jongenskamer. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor super vette graffiti op de muur. Of wil je liever camouflage kleuren, dino's, het stadion van zijn favo voetbalclub, vrachtwagens of auto's? Neem rustig de tijd om alle afbeeldingen te doorlopen. Wil je liever toch nog wat anders of heb je zelf een mooie foto? Laat het ons dan weten en we gaan voor je op zoek. Fotobehang voor jongens bestel je snel en gemakkelijk online.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Jongens behangpapier

Jongens behangpapier voor stoere slaapkamers

Van dieren- en voetbal behangpapier tot robot fotobehang: wat de interesse van jouw jongen ook is wij hebben altijd een stoer fotobehang voor op hun slaap- of speelkamer. Behang een hele muur of kies er juist voor om een deel van de muur te behangen. En geef de rest van de muur een leuk kleurtje, wat ook terugkomt in het behangpapier, voor een extra speels effect. 

Behangpapier voor jongens op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi jongensbehangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je fotobehang voor op de jongenskamer op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.