• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Herfst landschap op fotobehang

Is de herfst jouw favoriete seizoen? Dan heb je geluk, want met het herfst behang uit onze collectie hoef jij nooit meer te wachten tot het 21 september is. Met fotobehang van een bos in de herfst breng je de sfeer van het najaar permanent in huis. Ideaal om een knusse woonkamer te creëren, om tot rust te komen in de slaapkamer of te zorgen voor een warme ontvangst in de hal. Bekijk ons uitgebreide assortiment herfst behang en kies het exemplaar dat je mooi vindt!

Sorteer op

72 producten

per pagina
Herfstkleuren in het bos
Premium
Autumn Dreams
Designer Collection
Herfstboom bij zonsondergang
Designer Collection
Bruggetje tussen de bomen
Premium
Mysterieus herfstbos
Premium
Herfstkleuren in mistig bos
Premium
Bruggetje in het bos
Premium
Herfst kleuren
Premium
Paddenstoel
Premium
Mos met hefstbladeren
Premium
DEFAULT-NIET AANKOMEN
Premium
Herfstkleuren op een berg
Premium
Bomen met herfstkleuren
Premium
Kleurige herfst
Premium
Vallende bladeren
Premium
Brug in herfstige omgeving
Premium
Herfstige rotswand
Premium
Boom met paddestoelen
Premium
Beek door het bos
Premium
Eikenbladeren met winter vorst
Premium
Oranje naaldboom
Designer Collection
Morning breath
Designer Collection
Autumn Delight
Designer Collection
Pad door de bomen
Designer Collection
Pad met blaadjes door het bos
Premium
Bos in de herfst
Premium
Bomen in de herfst
Designer Collection
Herfst bladeren
Designer Collection
Herfstblad
Designer Collection
Kleurrijke herfstbladeren
Designer Collection
In November Light
Designer Collection
The lights of the forest
Designer Collection
Autumn feeling
Designer Collection
Beekje in bos - pastel
Premium
Mysterieus mistig bos
Premium
Herfst blad
Designer Collection
Berkenbos in de herfst
Premium
Weerspiegeling van bomen in vijver
Premium
Doorgang naar herfstbos
Designer Collection
Vijver in bos
Designer Collection
Sorteer op

72 producten

per pagina

Herfst behang in alle soorten en maten

Wat dacht je bijvoorbeeld van een herfstlandschap met een bos en een weide in prachtige oranje- en roodtinten? Of van een herfstig bos met okergele bladeren aan de bomen waar zon tussendoor schijnt? Ook een favoriet is de dromerige close-up van herfstbladeren en het fotobehang van een bos in de herfst met een waterval op de voorgrond. Naast al die mooie kleuren, hebben we ook een aantal mysterieuze exemplaren herfst behang. Zoals een boom met paddenstoelen in een mistige omgeving, een beek door het bos in een donkerder kleurenpalet en een mistroostige plaat met vallende bladeren.

Behang herfst stylen: tips and tricks

Herfst behang komt het beste tot zijn recht, wanneer je weet hoe je de ruimte het beste kunt stylen. Plaats het fotobehang van een bos in de herfst op één wand of een deel van de wand en laat de kleuren uit het gekozen exemplaar terugkomen in de details. Kies bijvoorbeeld voor okergele kussentjes op de bank, zet kaarsjes op tafel in oranje tinten en maak het af met een wijnrood dekentje om onder te kruipen. Kies naast het herfst behang voor effen muren in neutrale kleuren of bijpassende tinten als geel en laat het hout van de bomen terugkomen in de materialen voor je salontafel of boekenkast. Zo wordt het stylen van herfst behang een eitje!

Herfst behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi herfst behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je herfst behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.

Ontdek nog meer natuur behang

Ben jij dol op de natuur, maar heb je op deze pagina niet het natuur behang gevonden dat je zocht? Dan kun je gerust nog even verder snuffelen op onze website. Bij Fotobehang.com vind je namelijk veel gerelateerde categorieën fotobehang. Neem bijvoorbeeld het dieren behang met prachtige platen van alle soorten dieren. Van Schotse Hooglanders in de bergen tot tropische vissen in de zee. En van een close-up van een luipaard vacht tot het kleurrijke verenpak van een pauw. Nog avontuurlijker is het jungle behang in onze webshop. Met prachtige palmbladeren, watervallen en exotische dieren. En wat dacht je van bloemen en planten behang? Ook daarmee breng je eenvoudig en op een stijlvolle manier de natuur in huis.