Fotobehang met Houten Paalhoofden

Wie gek is op de zee, het water en de Nederlandse kust kent ze ongetwijfeld: de paalhoofden in de laatste meters van de zee naar het strand. Oorspronkelijk bedoeld om erosie van de kust tegen te gaan, maar tegenwoordig eerder symbool voor een zomerse dag aan zee, een winderige strandwandeling of - een tikkeltje poëtisch - het einde van de wereld. Maar nog veel belangrijker is dat ze hartstikke fotogeniek zijn en daarom prachtig paalhoofden behang opleveren.

Strandpalen
Drie houten palen
Paalhoofden
Van laag naar hoog sorteren

31 producten

Fotobehang met Houten Paalhoofden

Groot assortiment paalhoofden behang

Wij hebben bij Wallgroup.com een uitgebreid assortiment aan fotobehang van paalhoofden. Denk aan de drie houten palen voor zonsondergang met warme kleuren, paalhoofden in de schemering van de Oostzee met mist en mossige paalhoofden in het water. Ook een gave plaat is het fotobehang van paalhoofden dat van iets bovenaf is genomen. Alsof je kijkt door de ogen van een meeuw die langs de kust vliegt. En als je aan onze exemplaren nog niet genoeg hebt, kun je bij ons ook nog je eigen foto van paalhoofden laten afdrukken op een fotobehang. Hoe gaaf is dat?

Paalhoofden behang stylen in elke kamer

Behang van paalhoofden is in principe geschikt voor elke kamer. Denk aan de woonkamer, de hal, de slaapkamer en zelfs het kleinste slaapkamertje in huis: het toilet. Ideaal als je het strandgevoel wilt neerzetten en daarom ook het beste te combineren met accessoires en meubelstukken die dat gevoel kracht bij zetten. Denk aan een steigerhouten tafel, grote schelpen en versteende zeesterren. Maar bijvoorbeeld ook aan zandkleurige vloerkleden, rieten lampenkappen en een hangmat of schommelstoel van wit touw. Texel is er niks bij!

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?