• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Regenboog behangpapier

Op zoek naar een mooi regenboog behang? Dan ben je bij Fotobehang.be aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende soorten regenboog behang. Van fotobehang van een regenboog op de mooiste plekken in de natuur. Tot eenhoorn behang met een regenboog op de achtergrond. Daar vrolijk je iedere ruimte mee op. Laat je verrassen door de mogelijkheden met regenboog behang. 

Sorteer op

17 producten

per pagina
Verlaten landschap
Bergen bij zonsondergang
Hooibergen in berglandschap
Landschap met bloemen
Regenbuien
Athene
Regenboog boven Londen
Regenboog bij Arc de Triomphe
Regenboog boven Amsterdam
Regenboog in Hawaï
Dubbele regenboog
Regenboog boven Waimea Canyon
Stormachtige lucht
Regenboog bij zonnebloemen
De Rocky Mountains
Sint Pietersplein met regenboog
Regenboog over een graanveld
Sorteer op

17 producten

per pagina

Behang regenboog in alle soorten en maten

Regenboog behang bestaat er in alle soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van fotobehang met een regenboog? Zo hebben wij een kleurrijk exemplaar van een regenboog over het water in de jungle. Maar ook een Hollands fotobehang van een regenboog boven een klaprozenveld. En bijvoorbeeld een fotobehang van een regenbooglori, die snoept van rode besjes. Stuk voor stuk prachtige soorten behang in alle kleuren van de regenboog voor echte natuurliefhebbers. Neem een kijkje in onze collectie en bestel direct het behang van regenboog dat bij jouw smaak én de ruimte past.

Ook mooi zijn bijvoorbeeld onze afbeeldingen van een regenboog knipsel, hip behang van een regenboog in pastelkleuren met de zon en palmbladeren in alle kleuren van de regenboog. Tot slot vind je in ons assortiment ook nog regenboog behang met eenhoorns. Zoals een eenhoorn bij een kasteel met een prachtige tuin en een regenboog. Maar ook diverse soorten patronen behang van eenhoorns met manen in alle kleuren van de regenboog. Prachtig in de kinderkamer, een vrolijke slaapkamer, of een inspirerende werk- en studeerkamer.

Fotobehang regenboog aanbrangen

Regenboog behang aanbrengen is een makkie wanneer je kiest voor het vliesbehang van Fotobehang.com. Het fotobehang wordt genummerd geleverd, zodat je precies weet in welke volgorde je de banen regenboog behang aan de muur moet bevestigen. Egaliseer de muur door oud behang te verwijderen, eventuele gaten en oneffenheden op te vullen en goed glad te schuren. Strijk eventueel voor met een voorstrijkmiddel. En je kunt beginnen met het aanbrengen van de regenboogbehang.

Ontdek nog meer natuur behang

Ben jij dol op de natuur, maar heb je op deze pagina niet het natuur behang gevonden dat je zocht? Dan kun je gerust nog even verder snuffelen op onze website. Bij Fotobehang.com vind je namelijk veel gerelateerde categorieën fotobehang. Neem bijvoorbeeld het dieren behang met prachtige platen van alle soorten dieren. Van Schotse Hooglanders in de bergen tot tropische vissen in de zee. En van een close-up van een luipaard vacht tot het kleurrijke verenpak van een pauw. Nog avontuurlijker is het jungle behang in onze webshop. Met prachtige palmbladeren, watervallen en exotische dieren. En wat dacht je van bloemen en planten behang? Ook daarmee breng je eenvoudig en op een stijlvolle manier de natuur in huis.