Regenboog behangpapier

Op zoek naar een mooi regenboog behang? Dan ben je bij Fotobehang.com aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende soorten regenboog behang. Van fotobehang van een regenboog op de mooiste plekken in de natuur. Tot eenhoorn behang met een regenboog op de achtergrond. Daar vrolijk je iedere ruimte mee op. Laat je verrassen door de mogelijkheden met regenboog behang. Neem een kijkje in onze collectie en bestel direct het behang van regenboog dat bij jouw smaak én de ruimte past.

 
Van laag naar hoog sorteren

16 producten

De Rocky Mountains
Regenboog bij zonnebloemen
Stormachtige lucht
Van laag naar hoog sorteren

16 producten

Regenboog behangpapier
 

Behang regenboog in alle soorten en maten

Regenboog behang bestaat er in alle soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van fotobehang met een regenboog? Zo hebben wij een kleurrijk exemplaar van een regenboog over het water in de jungle. Maar ook een Hollands fotobehang van een regenboog boven een klaprozenveld. En bijvoorbeeld een fotobehang van een regenbooglori, die snoept van rode besjes. Stuk voor stuk prachtige soorten behang in alle kleuren van de regenboog voor echte natuurliefhebbers.

Ook mooi zijn bijvoorbeeld onze afbeeldingen van een regenboog knipsel, hip behang van een regenboog in pastelkleuren met de zon en palmbladeren in alle kleuren van de regenboog. Tot slot vind je in ons assortiment ook nog regenboog behang met eenhoorns. Zoals een eenhoorn bij een kasteel met een prachtige tuin en een regenboog. Maar ook diverse soorten patronen behang van eenhoorns met manen in alle kleuren van de regenboog. Prachtig in de kinderkamer, een vrolijke slaapkamer, of een inspirerende werk- en studeerkamer.

Fotobehang regenboog aanbrangen

Regenboog behang aanbrengen is een makkie wanneer je kiest voor het vliesbehang van Fotobehang.com. Het fotobehang wordt genummerd geleverd, zodat je precies weet in welke volgorde je de banen regenboog behang aan de muur moet bevestigen. Egaliseer de muur door oud behang te verwijderen, eventuele gaten en oneffenheden op te vullen en goed glad te schuren. Strijk eventueel voor met een voorstrijkmiddel. En je kunt beginnen met het aanbrengen van de regenboogbehang.