Winters landschap op fotobehang

Warme chocomel met slagroom, dikke truien en de kerstverlichting aan. Daarvoor is de winter natuurlijk het uitgelezen seizoen. Om de sfeer helemaal af te maken, vind je op Wallgrouop.com een groot assortiment winter behang. Uitermate geschikt voor de échte winterfanaten, die van het koudste seizoen nooit genoeg kunnen krijgen. Met behang van sneeuw haal je de winter permanent in huis en kun je ongeacht het seizoen heerlijk cocoonen op de bank of in bed. Maar winter behang is ook heel geschikt voor liefhebbers van witte interieurstijlen, avonturiers en reizigers.

Paarden in de sneeuw
Wit en een zwart paard
Bergen met sneeuw bij nacht
Van laag naar hoog sorteren

62 producten

Winters landschap op fotobehang

Winter behang in alle soorten en maten

Naast het fotobehang van bijvoorbeeld witte paarden in een besneeuwde omgeving, hebben wij namelijk ook winter behang van een sterrenhemel in Alaska, het Noorderlicht of een panorama van besneeuwde bergtoppen. Daarom kun je het behang van de winter net zo goed in een woonkamer plaatsen als in een stoere kinderkamer, dromerige slaapkamer of bijvoorbeeld de studeerkamer. Kijk gerust eens rond tussen ons behang van sneeuw, behang van winterse bergen of een ander soort winter behang. Wedden dat er iets tussen zit dat je mooi vindt?

 

Behang winter stylen in huis

Als je eenmaal een behang van de winter hebt gekozen, is het tijd om dit op de juiste manier te stylen. Ga je voor een lichte ruimte met zachte pasteltinten uit bijvoorbeeld het fotobehang van de winterochtend in de bergen, of zet je de donkere elementen uit het behang van een bevroren meer in de nacht door? Wanneer je elementen en kleuren uit het behang laat terugkomen in de verdere aankleding van een kamer, zorg je ervoor dat alles weer één geheel wordt. Denk bijvoorbeeld aan een kleurtje op de omliggende muren, een schapen bontje op de vloer, of sierkussentjes op de bank. Zo komt je winter behang nóg mooier uit!

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?