• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Zomers fotobehang

Haal de zomer in huis met prachtig fotobehang met zomerse afbeeldingen. Kies voor wuivende palmen aan een wit strand, voor vrolijke ananassen of voor een prachtig bos. Wij printen al het behang op vliesbehang en snijden het op maat. Vliesbehang scheurt vrijwel niet en is eenvoudig aan te brengen.

Sorteer op

56 producten

per pagina
Weiland met zonsondergang
Oude olijfboom
Panorama foto van een tropisch strand
Dikke eik
Riviertje in het regenwoud
Paarse zonsondergang
Palmbomen over een rode oceaan
Kleurrijke strand
Palmbomen
Weiland met bandensporen
Boom met zonnestralen
De Karersee
Designer Collection
Koeien behang
Graanveld
Premium
Tropische lagunes
Zonnebloemen boerderij
Prachtig veld zonnebloemen
Exotische bladeren
Witte getekende bladeren
Veld vol gele bloemen
Witte narcissen
Hawaiiaanse strand
De Atlantische Oceaan
Strand met parasols
Mooi uitzicht
Mooi uitzicht bij daglicht
Zomerse strand
Speelse strand
Illustratie van een zonsondergang
Strand in zwart-wit
Hawaii patroon
Paars witte Viola's
Neon bloemen
Bloemrijk veld
Close-up paardenbloem
Vliegende paardenbloemzaadjes
Verlaten weg
Designer Collection
Tropische palmbomen aan de kust
Designer Collection
Weiland
Designer Collection
Graanveld met sporen
Premium
Blauwe scooter
Premium
Heuvellandschap Toscane
Premium
Huisjes aan het strand
Premium
Oude houten palen in zee
Premium
Closer to the sun
Designer Collection
Dandelion Blowing
Designer Collection
The Japanese Tree
Designer Collection
Conjunction
Designer Collection
Jungle met kraanvogels in groen
Designer Collection
Lemonwalls
Jungle thema in groen
Designer Collection
Lemonwalls
Lieve vlindertjes
Designer Collection
Lemonwalls
Oude fiets in de zomer
Witte strand en golven
Rotsformatie aan de kust
In het tropisch woud
Jungle bladeren in groen
Designer Collection
Lemonwalls
Sorteer op

56 producten

per pagina

Fleur je huis op met zomers behang

Behang heeft veel invloed op het uiterlijk van je interieur. Wil je wat meer kleur in je woonkamer? Fleur je muur dan op met een zomer fotobehang. Een kleurrijk strand, een graanveld of koeien in de wei, je denkt gelijk aan de zomer. In de zomer zitten we vaak lekkerder in ons vel, doordat we meer vitamine D aanmaken. Dit zorgt ervoor dat we ons gelukkiger voelen, je een betere concentratie hebt en sneller verliefd wordt. Een gevoel dat we graag het hele jaar door vasthouden. Met ons zomer behang in huis geniet jij altijd van het zomerse weer, zelfs in de winter. Kies een afbeelding en vul de maten van je muur in. Selecteer vervolgens het deel van de afbeelding wat je geprint wilt hebben. Opmerkingen kan je in het daarvoor bestemde veld invoeren. Maak hierna het bestelproces af.

Fotobehang van een zomer landschap

Met ons fotobehang van een zomer landschap fleur je een ruimte helemaal op. Behang de hele wand of juist een deel ervan en creëer direct meer sfeer.  In ons assortiment vind je voor elke muur wel een passend behang. Wil je het zomer behang goed combineren met de rest van je interieur? Laat de kleuren uit het behang terugkomen in andere elementen, zoals sierkussens een vaas, een lampenkap of andere decoratie. Ontdek ons grote assortiment zomer fotobehang en geef je kamer een make-over.

Zomer behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi zomer behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je zomer behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.

Ontdek nog meer natuur behang

Ben jij dol op de natuur, maar heb je op deze pagina niet het natuur behang gevonden dat je zocht? Dan kun je gerust nog even verder snuffelen op onze website. Bij Fotobehang.be vind je namelijk veel gerelateerde categorieën fotobehang. Neem bijvoorbeeld het dieren behang met prachtige platen van alle soorten dieren. Van Schotse Hooglanders in de bergen tot tropische vissen in de zee. En van een close-up van een luipaard vacht tot het kleurrijke verenpak van een pauw. Nog avontuurlijker is het jungle behang in onze webshop. Met prachtige palmbladeren, watervallen en exotische dieren. En wat dacht je van bloemen en planten behang? Ook daarmee breng je eenvoudig en op een stijlvolle manier de natuur in huis.