Behangpapier met Tijgers en Leeuwen

De tijger is de koning van de jungle. Een prachtig dier met een krachtige blik en een machtige uitstraling. Niet voor niets is het vaak de slechterik in films, zoals Shere Khan in The Jungle Book. Maar veel vaker is het een dier dat we bewonderen vanwege zijn mooie kleuren en indrukwekkende voorkomen. Een beest waar we graag naar kijken. Kun jij geen genoeg krijgen van tijgers? Dan heb je geluk. Want met behulp van tijger behang heb je altijd een tijger in de buurt.

Fantasie leeuw
Luipaard op zwarte achtergrond
Sluipende bergleeuw
Van laag naar hoog sorteren

27 producten

Behangpapier met Tijgers en Leeuwen

Tijger fotobehang of een levensgrote tekening

Bij Wallgroup.com hebben wij een aantal prachtige exemplaren behangpapier van tijgers. Zo hebben we een fotobehang van een tijger op een steen in de jungle, die je recht in de ogen aankijkt. Maar ook een tekening van een rustende tijger, die er wat vriendelijker uitziet. En een getekende print van een tropische tijger in de jungle. Verder hebben we in de categorie behang van tijgers en roofdieren ook nog behang van een luipaard, leeuw, of cheetah.

Behangpapier met tijgers combineren

Wil jij tijger behangpapier bestellen om een kamer in huis op te fleuren? Goed idee! We inspireren je graag om zo’n mooi fotobehang met tijgers te combineren. Stijlexperts raden bijvoorbeeld aan om een kleur uit het behang terug te komen in het interieur. Dat zou bijvoorbeeld het oranje kunnen zijn uit de vacht. Of bijvoorbeeld groen, wanneer je voor een tijger behang gaat met palmbladeren. Ook kun je gaan voor een kleurenfamilie, met kleuren die dicht bij elkaar liggen en goed bij elkaar passen.

Geschikte woonstijlen voor tijger behang

Ben je er nog niet over uit in welke woonstijl je tijger behang kunt plaatsen: geen zorgen. Dankzij het grote assortiment kun je er alle kanten mee op. Van een avontuurlijke kinderkamer in jungle-achtige sferen tot een kleurrijk kantoor met een behang van tijger patronen. Plaats het tijger behang op één wand of een deel daarvan en houd de rest van het meubilair rustig en in eenzelfde stijl. Dan kun je eigenlijk nooit de mist in gaan. Of je nu een moderne inrichting hebt, of juist een botanische. 

Behangpapier met tijgers op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?