Landschap behangpapier

Kunstschilders als Claude Monet, Albert Cuyp en Vincent van Gogh zijn er groot mee geworden. Landschapsschilderijen. Niet zo gek. Want overal waar je kijkt, vind je wel weer een ander type landschap. En elke keer is er weer genoeg om je over te verwonderen. Daarom zijn wij bij Wallgroup.com ook zo dol op landschap behangpapier. Zo bevind je je steeds weer even in een andere, natuurlijke omgeving. Ontdek ons grote assortiment landschap fotobehang en wie weet waan jij je straks in je slaapkamer op een tropisch strand, in de bijkeuken op de Hollandse hei en op zolder in het regenwoud van Brazilië.

Strand met duinplanten
Weiland met zonsondergang
Zonnig veld
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 238

Pagina
Landschap behangpapier

Landschap behangpapier in alle soorten en maten

Met ons grote assortiment landschap fotobehang reis je heel de wereld over. Van een sterrenhemel in Alaska, tot de Machu Picchu in de mist en een sunset in Hawaii. Meer specifiek hebben we nog een aantal mooie exemplaren behangpapier van Italiaans landschap. Zoals een fotobehang van een Toscaanse wijngaard tijdens zonsondergang, een behangpapier van een Italiaans landschap met pijnbomen en een schilderachtig behangpapier van een Toscaans landschap bij zonsopkomst. Natuurlijk hebben we ook fotobehang van Hollands landschap. Onder andere met de vuurtoren van Texel, een zonsondergang in de Posbank en een molen langs het water in Kinderdijk. 

Fotobehang landschap voor diverse ruimtes

Fotobehang van een landschap past goed in verschillende ruimtes. Een dromerige plaat als de paarse zonsondergang met gebloemde bergen staat bijvoorbeeld prachtig in de slaapkamer. Net als een fotobehang van de melkweg, of het behangpapier van een mistig beekje. Het landschap behangpapier van de Borobudur tempel, tempels met heteluchtballonnen of een tempel in Bali is zeer geschikt voor een yogaruimte, meditatiepraktijk, of een andere plek waar je je graag even terugtrekt. En de kleurrijke varianten doen het goed in bonte interieurstijlen, kinderkamers of anders zo saaie ruimtes als de bijkeuken, toilet en zolder. Met landschap behangpapier maak je het meteen een stuk gezelliger. 

Landschap behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi landschap behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je landschap behangpapier op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.


Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.